Norra Staden – ny gratistidning i Uppsala

 

logga_norra
Redan efter ett år med nystartade gratistidningen Södra Staden Uppsala lanserar nu Rullgrus Media även gratistidningen Norra Staden Uppsala. Konceptet är det samma, superlokala och unika nyheter direkt hem i brevlådan.
– Vi skriver om superlokala nyheter som berör läsarna i deras absoluta närhet. Bor du i norra Uppsala vill du läsa om det som händer i norra Uppsala, säger Patrik Törner, Rullgrus Media.
Norra Staden och Södra Staden kommer att komma ut med nio nummer under 2019.
– Det blir ett månadsmagasin med ett litet uppehåll under sommaren, säger Patrik Törner.

Det är inte bara läsarna i området som får nytta av bra superlokal journalistik, även företagen i området får en ny bra kanal att synas i.
– Bedriver du en verksamhet i området där du primärt har dina kunder i närområdet är detta en perfekt kanal för att nå ut till dem. Kunderna får relevanta annonser tillsammans med relevanta nyheter, en oslagbar kombination, säger Patrik Törner.

Dessutom kommer Norra Staden och Södra Staden att tryckas och delas ut samtidigt i respektive område med ett antal gemensamma sidor.
– Har man som företagare hela Uppsala som sin marknad går det att enkelt komma ut med samma budskap i båda tidningarna, säger Patrik Törner.
Norra Staden kommer att delas ut till alla 26 500 hushåll i stadsdelarna Löten, Gränby, Sala Backe, Nyby, Årsta, Slavsta, Gamla Uppsala, Lindbacken, Svartbäcken, Tuna Backar och Bärby Hage.

Norra Staden och Södra Staden ägs och ges ut av Rullgrus Media AB.
För mer information kontakta Patrik Törner, 070-574 67 43, patrik@rullgrusmedia.se